اینوربرد ، ایندربرد ، ایندل برد نام هایی هستند که در ایران برای نوعی از مقوا به کار می روند که بافت خوبی دارد ، روان است و بهترین گزینه برای بسته بندی محصولات بهداشتی می باشد. Ivory Board Paper در صنعت بسته بندی بسیار پرمصرف است و برای محصولاتی مانند مواد غذایی ، دارو ، جعبه دستمال کاغذی ، آرایشی و بهداشتی و . . . کاربرد دارد. مقوای ایندربرد سفید رنگ است و سختی و قیمت مناسبی دارد ، سختی مقوا از این جهت اهمیت دارد که هنگام چاپ مشکلی رخ ندهد و همچنین موقع قرار دادن محصول درون بسته بندی استحکام مناسب را داشته باشد.

در حال حاضر به جای مقوای پشت طوسی از ایندربرد استفاده می شود چراکه روان بودن مقوای ایندربرد باعث شده تا کیفیت چاپ و بسته بندی مطلوب و قابل قبول باشد. ایندربرد دانسیته جرمی بالایی دارد که باعث می شود به راحتی خم شود بدون اینکه شکستگی در بافت مقوا شاهد باشیم ، انعطاف پذیری و استحکام مقوا در چاپ و بسته بندی اهمیت زیادی دارد. نکته مهم تر این که ایندربرد از مواد بازیافتی تولید می شود و برای محیط زیست و طبیعت مناسب خواهد بود.

این نوع مقوا از وزارت بهداشت برای چاپ و بسته بندی مجوزهای لازم را دارد ، بنابراین با توجه به ویژگی هایی که در بالا ذکر شد این نوع مقوا بهترین متریال برای چاپ و بسته بندی محصولات به شمار می رود.

اصطلاحات تخصصی درباره مقوای ایندربرد در صعنت چاپ و بسته بندی:

ابعاد:

ابعاد رایج در بازار شامل موارد زیر است:

۷۰*۱۰۰، ۷۰*۹۰، ۷۰*۸۰، ۷۰*۱۲۰، ۷۰*۸۵، ۶۰*۱۰۰، ۶۰*۹۰، ۸۰*۱۲۰

مشاهده این مطلب  ثبت سفارش 200 میلیون دلاری کاغذ

سایز رول ها:

۷۰، ۸۰، ۹۰، ۱۰۰، ۱۱۰، ۱۲۰، و ۱۴۰

وزن:

وزن پایه مقوا ۱۰۰۰ فوت مربع است.

گرماژ:

استاندارد ISO 536 این ویژگی را ارزیابی می کند. فرمول محاسبه گرماژ ، وزن تقسیم بر واحد سطح می باشد. گرماژهای رایج مقوای ایندربرد ۱۸۰ گرم، ۲۳۰ گرم ، ۲۵۰ گرم، ۲۸۰ گرم، ۳۰۰ گرم، ۳۵۰ گرم، ۴۰۰ گرم و ۴۵۰ گرم می باشد.

روان بودن:

در چاپ جعبه روان بودن بسیار اهمیت دارد زیبا باعث سهولت چاپ و انتشار جوهر روی بافت می شود ، روان بودن مقوا با معیارهای نفوذ هوا اندازه گیری می شود ، اگر میزان نفوذ هوا در یک فشار معین بیشتر باشد نشان می دهد که سطح مقوا  زبری بیشتری دارد و روان بودن آن کم است. مقوا هرچه روان تر باشد قابلیت چاپ افست و دیجیتال باکیفیت تر خواهد بود.

 

منبع خبر

281بازدید

ارسال دیدگاه