آراکو ظرفیت تولید پروژه سوکوریو را به 3.5 میلیون تن در سال افزایش می‌دهد و 4.6 میلیارد دلار برای ساخت آن تأیید می‌کند.

هیئت مدیره تولیدکننده خمیر کاغذ شیلیایی، آراکو، سرمایه‌گذاری ۴.۶ میلیارد دلاری برای ساخت یک کارخانه جدید تولید خمیر کاغذ در برزیل، به نام پروژه سوکوریو، را تأیید کرد.

این شرکت ظرفیت تولید خط تولید این واحد را ۴۰ درصد نسبت به برنامه‌های اولیه اعلام شده افزایش داده است – از ۲.۵ میلیون تن در سال به ۳.۵ میلیون تن در سال از فیبر اکالیپتوس.

این کارخانه جدید که اولین توسعه آراکو در بخش تولید خمیر کاغذ خارج از شیلی خواهد بود، در اینوسنسیا، واقع در ایالت ماتو گروسو دو سول، در منطقه مرکزی غربی برزیل ساخته خواهد شد.

به گفته کارلوس آلتیمیراس، مدیرعامل آراکو برزیل، این “بزرگترین کارخانه تولید خمیر کاغذ کرافت اکالیپتوس سفید شده (BEK) در جهان” است.

آراکو قصد دارد عملیات کارخانه را در نیمه دوم سال ۲۰۲۷ آغاز کند.

تأمین‌کننده اصلی پروژه سوکوریو، شرکت تولیدکننده تجهیزات والمیت خواهد بود که مسئول تحویل حدود ۵۰ درصد از پروژه صنعتی است.

دامنه قرارداد شامل مناطق فرآیندی معمولی، یک واحد گازی‌سازی که سوخت زیستی برای تأمین انرژی کوره‌های آهک عملیات تولید خواهد کرد، یک بویلر بازیافت شیمیایی – بزرگترین در جهان با ظرفیت برای این بخش – و یک بویلر زیست‌توده است.

والمیت در بیانیه‌ای اعلام کرد: «این اعلامیه‌ای است از یک نقطه عطف در تولید جهانی خمیر کاغذ… والمیت شریک فناوری آراکو در اجرای بزرگترین پروژه تولید خمیر کاغذ جهان در یک مرحله است: آراکو سوکوریو. دامنه ما: تحویل کامل این کارخانه بزرگ تولید خمیر کاغذ.

مشاهده این مطلب  قیمت کاغذ کاهش نیافته است و هم اکنون اندک اندک به سمت افزایش قیمت پیش می رود.

بر اساس اطلاعات به‌دست‌آمده از Fastmarkets، اگرچه آراکو مجوز از دولت ایالتی برای بهره‌برداری از دو خط تولید دارد، اما این تغییر در ظرفیت تولید تنها برای یک خط باعث شده است که برنامه‌های خط دوم، که قبلاً قرار بود ظرفیت ۲.۵ میلیون تن در سال داشته باشد و انتظار می‌رفت در سال ۲۰۳۲ به بهره‌برداری برسد، “برای آینده به تعویق بیافتد.”

طبق اعلام آراکو، از زمان امضای توافقنامه، پروژه پیشرفت کرده و در حال حاضر در مرحله خاکبرداری است که شامل آماده‌سازی منطقه‌ای است که کارخانه در آن ساخته خواهد شد و از سال ۲۰۲۵ آغاز می‌شود.

این کارخانه همچنین ۴۰۰ مگاوات انرژی تجدیدپذیر با سوزاندن باقی‌مانده‌های چوب مانند ریشه‌ها و شاخه‌ها تولید خواهد کرد؛ نیمی از این انرژی برای مصرف داخلی واحد صنعتی و نیم دیگر به شبکه ملی صادر خواهد شد.

آراکو که از سال ۲۰۰۲ در برزیل فعالیت می‌کند، سه کارخانه تولید پانل چوب دارد – دو کارخانه در پارانا و یک کارخانه در ریو گرانده دو سول. این شرکت ۱۴ سال پیش کاشت اکالیپتوس را آغاز کرده و در حال حاضر ۲۱۰,۰۰۰ هکتار جنگل‌های کاشته‌شده در پارانا و ماتو گروسو دو سول دارد.

23بازدید

ارسال دیدگاه