شرکت Chenming Paper Holdings  ۷.۰۳ میلیون تن در سال از ظرفیت تولید خمیر و کاغذ (معادل ۷۱.۷ درصد از ظرفیت کل) خود را به دلیل بدهی‌های معوقه سنگین به مبلغ ۱.۸۲ میلیارد یوان (۲۵۱.۴ میلیون دلار) متوقف کرده است. همچنین، ۶۵ حساب بانکی این شرکت نیز مسدود شده‌اند.

در اطلاعیه‌ای که در ۱۹ نوامبر منتشر شد، این شرکت اعلام کرد که افزایش ظرفیت‌های جدید تولید خمیر و کاغذ در سال‌های اخیر، شکاف میان عرضه و تقاضا در چین را تشدید کرده و کاهش شدید قیمت کاغذهای روکش‌دار نیز بر عملکرد شرکت تأثیر منفی گذاشته است.

علاوه بر این، این شرکت اعلام کرد که کاهش اعطای وام از سوی مؤسسات مالی، منجر به محدودیت نقدینگی و در نتیجه افزایش بدهی‌های معوقه آن شده است. برخی از طلبکاران اقدام به داوری قضایی کردند که منجر به مسدود شدن حساب‌های بانکی این شرکت و زیرمجموعه‌های آن توسط دادگاه‌ها شد.

توقف تولید در چهار کارخانه از پنج کارخانه در نتیجه، این شرکت بیشتر ظرفیت تولید خمیر و کاغذ را در چهار کارخانه از پنج کارخانه خود متوقف کرده است، از جمله سه دستگاه تولید کاغذهای روکش‌دار با ظرفیت ترکیبی ۲.۰۵ میلیون تن در سال.

تولید در تمامی خطوط کارخانه نانچانگ در استان جیانگشی و کارخانه جیلین در استان جیلین نیز متوقف شده است.

– کارخانه نانچانگ شامل یک دستگاه تولید کاغذ چاپ و تحریر با ظرفیت ۳۵۰,۰۰۰ تن در سال، یک دستگاه کاغذ روکش‌دار با ظرفیت ۳۵۰,۰۰۰ تن در سال، و یک خط خمیر شیمیایی بلیچ‌شده با ظرفیت ۲۰۰,۰۰۰ تن در سال است.

– کارخانه جیلین دارای یک دستگاه تولید کاغذ چاپ و تحریر با ظرفیت ۳۰۰,۰۰۰ تن در سال است.

مشاهده این مطلب  وزیر صمت از کارخانه چوب و کاغذ مازندران بازدید کرد

در کارخانه ژانجیانگ در استان گوانگدونگ، دستگاه کاغذ روکش‌دار با ظرفیت ۱.۲ میلیون تن در سال و خط خمیر کرافت با ظرفیت ۹۵۰,۰۰۰ تن در سال متوقف شده‌اند. همچنین از سه دستگاه تولید کاغذهای چاپ و تحریر  (با ظرفیت ترکیبی ۱.۰۵ میلیون تن)، یکی به حالت تعلیق درآمده است، اما شماره دستگاه مشخص نشده است.

در کارخانه اصلی  چنمینگ در شهر شوگوانگ، تولید بر روی یک دستگاه تولید کاغذ روکش‌دار  با ظرفیت ۵۰۰,۰۰۰ تن در سال، یکی از دو دستگاه تولید کاغذهای روکش‌دار مرغوب، و یکی از چهار دستگاه تولید کاغذهای چاپ و تحریر متوقف شده است. این کارخانه همچنین دارای دو دستگاه تولید دستمال کاغذی با ظرفیت ترکیبی ۱۲۰,۰۰۰ تن در سال است.

زیان‌های تولید

چنمینگ تخمین زده است که توقف تولید در این چهار کارخانه می‌تواند منجر به کاهش ماهانه ۵۸۰,۰۰۰ تن تولید خمیر و کاغذ و ۳۵۰,۰۰۰ تن فروش کاغذ و مقوا شود. این شرکت اعلام کرده که در تلاش برای جمع‌آوری سرمایه جهت ازسرگیری تولید است.

بدهی‌های سنگین

اگرچه چنمینگ در اطلاعیه خود اعلام کرد که بدهی‌های معوقه معادل ۱۰.۹۱ درصد از دارایی‌های خالص آن است، اما طبق گزارش مالی سه‌ماهه سوم که در ۳۱ اکتبر منتشر شد، کل بدهی‌های شرکت تا پایان سپتامبر به ۵۵.۲۷ میلیارد یوان رسیده است.

بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱، این شرکت رشد مثبتی را تجربه کرد، اما سود خالص آن از ۲.۰۷ میلیارد یوان در سال ۲۰۲۱ به ۱۸۹ میلیون یوان در سال ۲۰۲۲ کاهش یافت. این شرکت در سال ۲۰۲۳ زیان ۱.۲۸ میلیارد یوانی را ثبت کرد و کاهش قیمت کاغذهای روکش‌دار  و هزینه بالای مواد اولیه مانند تراشه‌های چوب، زغال‌سنگ و مواد شیمیایی را از دلایل عملکرد ضعیف خود دانست.

مشاهده این مطلب  روزنامه‌های ترکیه و بحران گرانی کاغذ

در سه‌ماهه نخست سال ۲۰۲۴ نیز این شرکت زیان ۷۱۰ میلیون یوانی را گزارش کرده است.

اقدامات برای کاهش زیان

برای مقابله با کسری‌ها، این شرکت از سال ۲۰۲۳ اقدام به فروش دارایی‌ها برای افزایش جریان نقدی کرده است:

– در سپتامبر ۲۰۲۳، ۶۵.۲۱ درصد سهام ووهان چنمینگ را به مبلغ ۴۸۰ میلیون یوان فروخت.

– در نوامبر، سهام خود در جینکسین فیوچرز را به مبلغ ۱۹۷ میلیون یوان واگذار کرد.

– در سه‌ماهه اول سال جاری، یک شرکت پلاستیک‌سازی را به مبلغ ۱۴۴ میلیون یوان و یک هتل را به مبلغ ۳۵۷ میلیون یوان فروخت.

– در اوت ۲۰۲۳، انحلال شرکت تابعه خود، چنمینگ گروه فایننس را برای کاهش هزینه‌ها اعلام کرد.

– در سپتامبر، برنامه‌ای برای انتشار اوراق قرضه شرکتی به ارزش ۱.۲ میلیارد یوان از طریق عرضه خصوصی معرفی کرد.

تحولات مدیریتی و وضعیت بازار

در ۸ نوامبر، استعفای رئیس هیئت مدیره، چن هونگ‌گوئو، و بازنشستگی معاون مدیر کل، لی شوچین، اعلام شد.

چنمینگ، به‌عنوان یکی از تولیدکنندگان برجسته کاغذ در چین، از افزایش تقاضا برای این محصول به دلیل تغییر از پلاستیک به کاغذ بهره‌مند شده بود. اما با راه‌اندازی بیش از ۷ میلیون تن ظرفیت جدید در این بخش از سال ۲۰۲۱، قیمت این محصول به شدت کاهش یافته و به نصف رسیده است، در حالی که در مارس ۲۰۲۱ به ۱۰,۰۰۰ یوان در هر تن رسیده بود.

20بازدید

ارسال دیدگاه